26.03.2021

Avoin työpaikka: Viestintäjohtaja

John Nurmisen Säätiön missio on pelastaa Itämeri ja sen perintö tuleville sukupolville. Haemme nyt merta rakastavaan joukkoomme viestintäjohtajaa.

Sinulla on vahvaa kokemusta viestinnästä, näyttöjä onnistuneesta esimiestyöstä sekä tuloksia viestintä- ja markkinointitoiminnoista useammasta eri tehtävästä. Tunnet mediakentän ja eri kanavat ja luot rohkeasti uutta ajattelua ja uusia toimintamalleja. Ymmärrät, miten brändin arvoa ja tunnettuutta voidaan kasvattaa.

Säätiön toiminnan ymmärtäminen sekä strateginen ajattelu auttavat sinua olennaisesti menestymään tehtävässä.

Henkilönä olet oma-aloitteinen, toimeen tarttuva johtaja, joka omalla esimerkillään johdattaa joukkojaan kohti suurta missiotamme. Olet tavoite- ja tuloshakuinen vahva verkostoituja sekä proaktiivinen sidosryhmäsuhteiden rakentaja, jolla on erinomaiset neuvottelu- ja vuorovaikutustaidot.

Nautit luontevasta yhteistyöstä median edustajien kanssa ja toimit sujuvasti erilaisten yritysyhteistyökumppaneiden parissa.

Säätiömme toimii kansainvälisessä ympäristössä, joten hyvä ruotsin ja englannin kielen taito on tehtävässä välttämätön. Viestintäjohtaja kuuluu säätiön johtoryhmään ja raportoi säätiön toimitusjohtajalle.

Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa korkeakoulutasoista tutkintoa.

Miksi juuri John Nurmisen Säätiöön?

Meidän missionamme on pelastaa Itämeri ja sen perintö tuleville sukupolville. Pääset näköalapaikalle tekemään konkreettista ja tuloksellista työtä kestävän kehityksen toimintakentässä. Dynaaminen työyhteisömme tarjoaa joustavan työympäristön, välittömän ilmapiirin, vapautta ja vastuuta kasvaa omalla osaamisalueella. Pääset sukeltamaan niin Itämeren suojeluhankkeisiin kuin Itämeripäivän rakentamiseen kansainväliseksi ilmiöksi.

Tueksesi saat työlleen ja säätiön tavoitteelle voimakkaasti sitoutuneen työyhteisön sekä suojelutyön merkityksen laajasti tiedostavan joukon yhteiskunnallisia toimijoita ja kansalaisia.

Toivomme sinun aloittavan mahdollisimman pian.

Tätä rekrytointia toteutamme yhdessä kumppanimme Boyden Finlandin kanssa. Pyydämmekin sinua hakemaan tehtävään toimittamalla hakukirjeesi, CV:si sekä palkkatoiveesi tämän linkin kautta 5.4.2021 mennessä. Lisääthän hakukirjeen ja CV:n otsikkoon tunnisteen ”JNS Viestintäjohtaja”.

Luottamuksellisiin tiedusteluihin tehtävästä vastaa Boydenilta Managing Partner Jan Gustafsson. Janin tavoitat tiistaina 30.3. klo 9-10 ja torstaina 1.4. klo 9-10 numerosta 040 757 29 30 tai sähköpostitse jan.gustafsson@boyden.fi.

Tule mukaan pelastamaan Itämerta ja sen perintöä tuleville sukupolville!

Aiheeseen liittyvää

Olet nyt varjossa ""Staging"". Poistu