15.03.2018

Erkki Salo nimitetty John Nurmisen Säätiön varainhankintajohtajaksi

MBA Erkki Salo, 37, on nimitetty John Nurmisen Säätiön varainhankintajohtajaksi 14.2.2018 alkaen.
Työssään Erkki johtaa säätiön yksityis- ja yritysvarainhankintaa.

Erkki on myynnin, markkinoinnin ja varainhankinnan ammattilainen, jolla on laaja-alaista kokemusta myös työhyvinvoinnin ja palveluiden kehittämisen saralta.
Erkki toimi vuosina 2010 – 2016 Fida Internationalin varainhankintapäällikkönä. Hän on toiminut myös Nenäpäivän johtoryhmässä. Erkillä on liiketalouden ylempi ammattikorkeakoulututkinto (MBA), ja siinä erikoistumisopintoina palveluinnovaatiot ja -muotoilu. Hänellä on myös tradenomin tutkinto (BBA) liiketaloudesta kansainvälisestä yritysten välisestä markkinoinnista. Erkki siirtyy säätiöön Hintsa Performancesta, jossa hän vastasi yrityksen tukipalveluista sekä tietyistä asiakkuuksista.

Erkki kertoo vaikuttuneensa säätiön työstä, jolla on saatu näkyviä tuloksia aikaan, ja haastaa uusia kumppaneita olemaan yhteydessä säätiöön: “On aika toimia puhtaan Itämeren puolesta. Voimme pelastaa Itämeren ja sen kulttuurin tuleville sukupolville. Jokainen, niin yritykset kuin yksityistukijatkin, voi olla mukana – yhdessä saamme aikaan jotain suurta. Esimerkiksi itäisellä Suomenlahdella on jo tutkijoiden verifioimat näytöt siitä, miten hienoja tuloksia yhteistyöllä voidaan saada aikaan.”

Vapaa-ajallaan Erkki on aktiivinen perheenisä ja kuntoilija. Luonto on iso osa Erkin elämää ja sielunmaisemaa: ”Itämeri tulee minua erityisen lähelle perheen jokakesäisillä rantaretkillä, pyöräillessäni rannikolla ja uidessani avovesissä triathlon-harrastuksen parissa. Meillä on ainutlaatuinen meri, pidetään siitä huolta yhdessä.”

Ole yhteydessä!
Erkki Salo
erkki.salo(at)jnfoundation.fi
Puh. 040-728  1859

Vuonna 1992 perustetun John Nurmisen Säätiön tavoite on pelastaa Itämeri ja sen perintö tuleville sukupolville. Säätiö kustantaa ja julkaisee tietokirjoja ja tuo merellistä tietoa tarjolle kaikille ilmaisen Loki-verkkopalvelun avulla. Säätiön Puhdas Itämeri -hankkeiden tavoitteena on Itämeren tilan parantaminen sellaisin konkreettisin toimin, joilla vähennetään mereen kohdistuvaa kuormitusta ja ympäristöriskejä. 
www.johnnurmisensaatio.fi

Aiheeseen liittyvää

Olet nyt varjossa STAGING (Staging). Poistu