21.08.2015

ETSIMME VARAINHANKINTAJOHTAJAA

Varainhankintajohtajana pääset tekemään todella merkityksellistä työtä Suomen ja koko Itämeren sekä merikulttuurin hyväksi. Saat vastuullesi kansainvälistyvän säätiön uuden yritys- ja yksityisvarainhankinnan strategian valmistelemisen ja toteuttamisen. Valmistelet ja suunnittelet strategian, minkä jälkeen pistät tuulemaan. Tukenasi sinulla on säätiön ammattitaitoinen, energinen ja hyvähenkinen joukkue. Raportoit suoraan säätiön asiamiehelle.

Sinulla on kokemusta, näkemystä ja näyttöjä ammattimaisesta varainhankinnan suunnittelusta ja toteutuksesta. Olet laatinut ja seurannut budjetteja sekä neuvotellut hyvällä menestyksellä yhteistyösopimuksia.

Olet ahkera, positiivinen työmyyrä, ja pystyt työskentelemään yhtä hyvin sekä strategisella että operatiivisella tasolla. Sinulla on erinomaiset neuvottelutaidot ja kyky saada muut mukaan. Kontaktoit rohkeasti päättäjiä ja neuvottelet sujuvasti tilanteessa kuin tilanteessa kotimaisten kielten lisäksi englanniksi. Olet tottunut pitämään langat käsissäsi ja pääsi kylmänä haastavissakin tilanteissa. Sinulla on voimakas tuloksennälkä, ja työskentelet tavoitteellisesti, systemaattisesti ja johdonmukaisesti. Tuloksillasi voit merkittävästi vaikuttaa ansioihisi. Olet innostunut ja innostava tiimipelaaja, jonka kanssa on mukava tehdä yhteistyötä.

Kiinnostuitko? Voit kysyä lisätietoja konsultti Raija Kemiläiseltä 24.8. klo 9-10 tai sähköpostilla: raija.kemilainen@leaderpoint.fi.

Kirjoita CV ja napakka hakemus, jossa kuvaat, mitä sinulla on tuoda repussasi juuri tähän tehtävään. Laita mukaan palkkatoiveesi.

Lähetä hakemuksesi 30.8. mennessä osoitteeseen: hakemukset@leaderpoint.fi. Lisää otsikkokenttään: Varainhankintajohtaja/JNS.

John Nurmisen Säätiö vaalii merellistä kulttuuriperintöä ja toimii aktiivisesti puhtaamman Itämeren puolesta. Kulttuuriteoistaan palkittu ja tunnettu säätiö kustantaa laadukkaita, kansainvälistäkin menestystä saavuttaneita merenkulun, meritaiteen, löytöretkien ja kartografian historiaan liittyviä tietokirjoja. Perinteisen julkaisu- ja näyttelytoiminnan rinnalla säätiö toimii yhteistyössä muiden suomalaisten sisällöntuottajien kanssa edistääkseen merellisen kulttuuriperinnön jakamista myös uusissa kanavissa. Säätiön Puhdas Itämeri -hankkeiden tavoitteena on konkreettisin ja mitattavin toimin saada aikaan näkyvä parannus Itämeren tilassa vähentämällä meren ravinnekuormaa koko Itämeren valuma-alueella.

www.puhdasitameri.fi
www.johnnurmisensaatio.fi

 

Aiheeseen liittyvää

Olet nyt varjossa STAGING (Staging). Poistu