07.07.2015

Ett skepp kommer lastat, and a Ship Comes in

Vuorokausi kovaa näppäimistön nakutusta, ja nyt Loki on auki myös ruotsiksi ja englanniksi. Venäjänkieliset käännökset tippuvat säätiöön hiljalleen, ja neljäs kieliversio saataneen auki ensi viikon aikana. Pidämme tärkeänä kävijöiden palvelemisen myös venäjäksi – se oli yksi useimmin toistuneista kehityskohteista museokentällä kun projektin antoisassa esiselvitysvaiheessa tehtiin haastatteluja ja tutkittiin tunnistettujen tarpeiden kirjoa.

Nyt kun lapsi on saatettu maailmaan, alkaa tietenkin ikuinen huoli sen pärjäämisestä. Tahdomme Lokille tänä kesänä mahdollisimman paljon käyttäjiä, ja käyttäjiltä mahdollisimman paljon palautetta, jotta osaamme tehdä ensi vuoden Lokista entistä ehomman ja toimivamman. Laajempi tuo vuoden 2016 palvelu tulee olemaan joka tapauksessa. Mutta digitaalisen palvelun kehittämiseen kuuluu satojen yksityiskohtien hiomista, ja te voitte olla avaimena niistä useiden ratkaisuun. Kuljeskelkaa siis Lokissa – joko merellisissä kohteissa vieraillessanne tai ihan vaan virtuaalisesti sieltä missä ikinä kesää vietättekin – ja kertokaa meille miltä se tuntui, mikä toimi, mikä hankasi, mikä olisi hyvä kehitysidea jatkoa ajatellen.

Kovasti ilahduttaa myös, jos kerrotte Lokista samanhenkisille ystävillenne, joko kasvokkain tai esimerkiksi Facebookissa. Tästä alkaa kesäinen merimatka!

Loki_banneri_768x90

 

Aiheeseen liittyvää

Olet nyt varjossa STAGING (Staging). Poistu