22.11.2018

Haemme merta rakastavaan joukkoomme tiedottajaa

John Nurmisen Säätiön missio on pelastaa Itämeri ja sen perintö tuleville sukupolville.

Haemme nyt merta rakastavaan joukkoomme tiedottajaa

Olet energinen ja oma-aloitteinen viestinnän monitaituri, ja tulet joukkoomme vahvistamaan Itämeren suojeluhankkeiden sekä koko säätiön viestintää. Olet taitava ja luova sisällön tuottaja ja erinomainen kirjoittaja. Sinulla on hyvät organisointitaidot ja nautit tiimissä työskentelystä. Olet avoin uudelle ja tiedät, että myös viestinnässä voi tehdä tulosta. Saat olla räväkkä tai rauhallinen, pääasia että sinulla on positiivinen, ennakkoluuloton ja työtäpelkäämätön asenne.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden tehdä merkityksellistä työtä inspiroivassa ja ammattitaitoisessa työyhteisössä, jossa on pienen organisaation välitön ilmapiiri. Kanssamme pääset osaksi Itämeren suojelun tarinaa ja osallistumaan mm. ainutlaatuisen sisäisen kuormituksen hallintaa tarkastelevan SEABASED-hankkeen toteuttamiseen Ruotsissa, Suomessa ja Ahvenanmaalla. Saat myös ainutlaatuisen tilaisuuden oppia tuntemaan säätiön palkittua kulttuuri- ja julkaisutoimintaa.

Työsuhde on määräaikainen ja loppuu helmikuussa 2021 SEABASED-hankkeen päättyessä.

Pääasialliset tehtävät

Työskentelet tiiviissä yhteistyössä paitsi viestintätiimin myös säätiön Itämeren suojelutiimin kanssa. Työstäsi valtaosa on monipuolista SEABASED-hankkeen ja Vantaanjoen kipsihankkeen viestinnän tukemista ja tekemistä. Järjestät hankkeiden isompia ja pienempiä tapahtumia ja sidosryhmätilaisuuksia Ruotsissa, Suomessa ja Ahvenanmaalla. Tuotat hankkeiden tiedotusmateriaaleja yhdessä hanketiimien ja viestinnän kanssa. Suunnittelet, kirjoitat ja julkaiset hankkeiden tiedotteita ja uutiskirjeitä sekä päivität sosiaalisen median ja verkkosivustojen sisältöjä.

Kirjoitat ja julkaiset monipuolisia sisältöjä. Olet paitsi erinomainen kirjoittaja, myös tuottaja ja järjestelijä: sinulta hoituu työpajojen käytännön järjestelyt, eri tilaisuuksissa, messuilla ja seminaareissa päivystäminen, sekä monipuolinen sidosryhmäviestintä. Voimme luvata sinulle säätöä ja yllätyksiä, ja nopeita muutoksia: työssäsi on sekä rutiininomaista raadantaa että säkenöivää seurustelua. Olet mukana toteuttamassa ja kehittämässä ainutlaatuisen toimijan viestintästrategiaa, ja osallistut vahvasti sosiaalisen median kanavien hallinnointiin. Pääset mukaan kehittämään säätiön WordPress-ympäristössä olevaa verkkosivustoa ja hankeviestinnän puitteissa päivität sitä säännöllisesti. Päivität säätiön asiakasrekistereitä yhdessä varainhankinnan kanssa.

Vaatimukset

Toivomme sinulta roolia tukevaa koulutusta sekä vähintään vuoden, mielellään 3-5 vuoden työkokemusta viestinnän tehtävistä. Voit olla urasi alkupäässä tai jo kokenut tekijä, pääasia että tehtävä innostaa sinua ja saamme sinusta kipeästi tarvitsemamme käsiparin joukkoomme.

Sinulla on:

  • Kyky luoda ja tuottaa monipuolista sisältöä eri viestinnän kanaviin
  • Hallussa kuvan- ja videonkäsittelyohjelmien perustaidot sekä perus MS-ohjelmat (word, powerpoint ja excel). Taitto-ohjelmien ja WordPress-käyttöjärjestelmän hallinta on plussaa, mutta ei vaatimus
  • Olet yhteistyökykyinen ja itsenäinen ja tartut rivakasti käytännön tekemisiin – tarvittaessa järjestelet työpajan kutsuprosesseista loppusiivoukseen
  • ”Hyvä kynä” – koska pääosa tehtävistäsi on hankeviestinnän tukemista, edellytyksenä tehtävään on molempien kotimaisten kielten lisäksi erinomainen kirjallinen englanninkielen taito
  • Vahva ja luova ote verkkoviestinnän ja sosiaalisen median kentällä

Tiivis yhteisömme kutsuu sinut joukkoomme, tule tekemään kanssamme merkityksellistä ja vaikuttavaa työtä Itämeren puolesta!

Lähetä CV ja hakemus palkkatoiveineen viestintäjohtaja Tuula Putkiselle 10.12.2018 mennessä tuula.putkinen(at)jnfoundation.fi

Täytämme paikan mahdollisimman pian, ja toivomme sinun aloittavan joukossamme tammi-helmikuussa 2019.

John Nurmisen Säätiö – Itämeren suojelua ja kulttuuritekoja
Vuonna 1992 perustetun John Nurmisen Säätiön tavoite on pelastaa Itämeri ja sen perintö tuleville sukupolville. Säätiö on kulttuuriteoistaan palkittu tiedon välittäjä ja merellisen sisällön tuottaja. Säätiön Puhdas Itämeri -hankkeissa parannetaan Itämeren tilaa konkreettisilla, mereen kohdistuvaa kuormitusta ja ympäristöriskejä vähentävillä toimilla.
www.johnnurmisensaatio.fi

Aiheeseen liittyvää

Olet nyt varjossa STAGING (Staging). Poistu