25.04.2019

John Nurmisen Säätiön somekanavat yhdistyvät saman katon alle

Uudistamme ja selkeytämme kevään ja kesän aikana sosiaalisen median kanaviamme – on aika yhdistää kaikki sisältö saman katon alle. Viestimme jatkossa Puhdas Itämeri -hankkeista, Loki-tarinoista ja merikulttuuriuutisista John Nurmisen Säätiön nimeä kantavilla tileillä.

Muutokset Facebookissa

Yhdistämme lähiviikkoina Puhdas Itämeri -tilin ja myöhemmin Loki-tilin John Nurmisen Säätiön Facebook-tiliin. Kun Facebook on hyväksynyt sivujemme yhdistämisen, poistuvien sivujen tykkääjät siirtyvät automaattisesti John Nurmisen Säätiön Facebook-tilin seuraajaksi.

Muutokset Twitterissä

Puhdas Itämeri -Twitter-tili tullaan nimeämään uudestaan John Nurmisen Säätiöksi, uusi käyttäjänimi tulee olemaan @jnurmisensaatio.

Loki-palvelun Twitter-tili sulkeutuu. Toivomme lokilaisten siirtyvän seuraamaan @jnurmisensaatio -tiliä. John Nurmisen Säätiön tilillä jaetaan mielenkiintoisia sisältöjä Itämeren suojeluun ja merikulttuuriinkin liittyen, Loki-merkintöjä unohtamatta!

Muutokset Instagramissa

John Nurmisen Säätiön Instagram-tilin käyttäjänimi vaihtuu @johnnurminenfoundation-nimestä nimeen @johnnurmisensaatio.

Loki-palvelun Instagram-tili sulkeutuu. Toivomme lokilaisten siirtyvän seuraamaan John Nurmisen Säätiön @johnnurmisensaatio -tiliä.

Kysymyksiä ja vastauksia uudistukseen liittyen

Nytkö päivitykset Puhdas Itämeri -hankkeista ja Loki-tarinoista loppuvat?
– Eivät suinkaan! Ne vain siirtyvät John Nurmisen Säätiön somekanaville. Puhdas Itämeri -hankkeet ja Loki-tarinat ovat keskeinen osa säätiön toimintaa ja John Nurmisen Säätiön tileillä on jo nyt jaettu vastaavia sisältöjä.

Miksi sivut yhdistetään?
Säätiö haluaa karsia sometiliensä määrää ja tarjota kaiken Itämeri-sisällön yhdessä ja kattavasti palvelevassa kanavassa.

Mitä kaikkea John Nurmisen Säätiön somekanavilta julkaistaan jatkossa?
– Säätiön sometilit tarjoilevat mm. merellisiä retki- ja tapahtumavinkkejä, tietoa Itämeren suojelusta ja säätiön Puhdas Itämeri -hankkeista, mielenkiintoisia tarinoita mereltä sekä parhaita paloja säätiön julkaisemista kirjoista. Uudistuvat tilit tulevat siis olemaan sekä Itämeren suojelutiedon että merikulttuurin aarreaitta!

Tapahtuuko Lokin verkkosivuille jotain?
– Saatamme tulevaisuudessa kehittää ja muokata Loki-palvelua, mutta tämä uudistus koskee vain Lokin somekanavia. Lokin Instagram- ja Twitter-tilit sulkeutuvat ja Facebook-tili yhdistetään säätiön tiliin. Kaikkia Lokin sisältöjä voi edelleen seurata säätiön some-kanavissa Twitterissä, Instagramissa ja Facebookissa.

Kiitämme lämpimästi kanaviemme seuraajia ja toivotamme kaikki tervetulleeksi entistä monipuolisemman merellisen sisällön pariin!

Lisätietoja:

Oona Lavonsalo
Tiedottaja
oona.lavonsalo (at) jnfoundation.fi
puh. +358 (0)50 434 4879

Aiheeseen liittyvää

Olet nyt varjossa STAGING (Staging). Poistu