17.03.2017

Kevät ja Lokin uudistus ovat pian täällä!

Vielä on maassa vähän valkoista ja lämpötila pysyy etelässäkin ajoittain pakkasen puolella. Mutta oletteko huomanneet: ilmassa on jo lupaus keväästä! Ja pian, ihan pian, on aika vaihtaa talvitakki kevyempään, vetää lenkkarit jalkaan ja suunnata kävelylle merenrantaan.

Kevään ensimmäinen syvä sisäänhenkäys merituulta – onko oikeastaan parempaa? Siitä alkaa vääjäämätön kurssintarkistus kohti tulevan kesän seikkailuja, kohti uusia ja vanhoja retkipaikkoja ja kohti joutilaita hetkiä, jolloin löytyy taas aikaa vain olla ja ihmetellä.

Loki pyrkii tänä keväänä johdattelemaan yhä useamman meren ystävän yhä lempeämmin, taitavammin ja hauskemmin kohti suolantuoksuisia seikkailuja. Monet Lokin ystävät seikkailevat veneillen rannikolta saariin ja muille maille asti, mutta Loki on olemassa yhtä lailla teille, jotka nuuhkitte merta rannalla ja etsitte mukavaa kallionkoloa johon käpertyä katsomaan auringonlaskua.

Uuden kauden kunniaksi uudistamme parhaillaan Lokin ulkoasua ja parannamme sen käytettävyyttä entisestään. Vappuun mennessä, sopivasti Lokin 1-vuotissyntymäpäivän edellä, osoitteessa www.lokistories.fi on kesäseikkailijoille käytössä uusi ja entistä ihanampi Loki! Aktiivisimmat teistä saattavat huomata pieniä ja isojakin muutoksia jo alkukevään puolella…

Uutta Lokia odotellessa kannattaa käydä kurkkimassa Lokin karttaa aina silloin tällöin: kevään tuoksu on saanut monet uudet ja vanhat lokilaiset verestämään muistojaan ja kirjaamaan uusia, hauskoja lokimerkintöjä! Hyppää tästä kartalle ja antaudu unelmille kesästä ja laineiden liplatuksesta!

P. S. Kaikki maaliskuussa tehdyt uudet lokimerkinnät kisailevat Makian Sailor Bageista! Ks. lisää

Uuden kesäkauden ja tulevan 1-vuotissyntymäpäivän kunniaksi uudistamme Lokin ulkoasua ja parannamme sen toimintaa entisestään. Tässä blogin lukijoille pieni maistiainen tulevasta.
Uuden kesäkauden ja tulevan 1-vuotissyntymäpäivän kunniaksi uudistamme Lokin ulkoasua ja parannamme sen toimintaa entisestään. Tässä blogin lukijoille pieni maistiainen tulevasta.

Aiheeseen liittyvää

Olet nyt varjossa STAGING (Staging). Poistu