11.05.2017

KILPAILUKUTSU: LOKI-NAVIGOINTI 2017

Onko sinulla Suomen hauskin venekunta ja sopivan joustavat reittisuunnitelmat kesän veneilykaudelle? Loki-navigoinnissa hauskat merijutut vaihtuvat rahanarvoisiin etuihin saariston kivoimmissa satamissa. Yleisön suosikki kisaa lisäksi lahjakortista John Nurminen Marinen veneilytuotteisiin.  Hae mukaan nyt – hakuaikaa on 17.5.2017 asti!

Loki-navigointi on leikkimielinen veneilykisa 4-6 valikoidulle venekunnalle. Navigointiin on valittu kymmenen kivaa ja kiehtovaa veneilykohdetta Suomen saaristosta, ja kisan ideana on vierailla vähintään viidessä yhteensä kymmenestä Loki-kohteesta kilpailuajan puitteissa. Kohteissa venekuntien tulee yhteisvoimin suorittaa sieltä löytyvä Loki-rasti ja taltioida suoritus omaksi lokimerkinnäkseen Loki-palveluun (www.lokistories.fi). Loki-rasti on Loki-logolla merkitty kyltti kohteen välittömässä läheisyydessä. Rastin suorittaminen edellyttää minimissään hyvää fiilistä, parhaimmillaan myös hyvää mielikuvitusta ja tilannetajua.

Loki-navigoinnin rasteilla saatat kohdata esimerkiksi tällaisia tehtävänantoja:

  • Kuvatkaa saaren kaunein maisema
  • Nauttikaa satamaravintolan kilpailijoille tarjoama illallinen ja kirjoittakaa siitä ravintola-arvostelu
  • Kuvatkaa saaren eriskummallisin eläinkunnan edustaja

Rasteja suorittaessa kannattaa pitää mielessä, että kisan voittaa yleisön suosikki. Kilpailuajan aikana ja päättyessä Lokin vilkkaissa somekanavissa äänestetään, minkä venekunnan Loki-navigointia oli hauskin seurata. Mikä venekunnista keräsi toimillaan ja tempauksillaan eniten faneja? Yleisöäänestyksen voittaja saa 250 euron lahjakortin John Nurminen Marinen veneilytuotteisiin.

Yllätyspalkinnon pokkaa venekunta, joka ensimmäisenä navigoi läpi kaikki kymmenen Loki-kohdetta!

Palkinnoista ja huimasta maineesta kisailun lisäksi Loki-navigoinnin venekuntia kannustavat kisan herkulliset edut: venekunnat saavat yhden yön vapautuksen satamamaksuista kaikissa Loki-kohteissa! Lisäksi heille on tarjolla erilaisia etuja kohteiden satamapalveluissa (mm. illallinen satamaravintolassa koko venekunnalle, oma saunavuoro, kierros puistogolfia, maksuton majakkaopastus, jne.). Koko lista lisäeduista julkaistaan ennen kilpailuajan alkua.

Kilpailuaika on 5.6.-13.8.2017.

Hae mukaan nyt: hakuaika on 11.-17.5.2017.

Loki-navigointiin valitaan 4-6 lupaavinta venekuntaa. Hakekaa mukaan lähettämällä vapaamuotoinen hakemus 17.5.2017 mennessä osoitteeseen loki@jnfoundation.fi. Kertokaa hakemuksessanne vähintäänkin ytimekäs vastaus kysymykseen ”Miksi juuri me?” ja kuvailkaa lyhyesti venekunnan jäsenistö.

Hyvä Loki-navigaattoriehdokas on venekunta, jolla on riittävästi veneilypäiviä kesän kalenterissa, tarpeeksi huumoria ja hyvät valokuvaus- sekä tarinointitaidot. Venekunnan henkilöllisyyksiä ei tarvitse kisan aikana julkistaa etunimiä enempää.

Odotamme innolla hakemuksianne! Juryn valinnasta ilmoitetaan hakijoille henkilökohtaisesti 19.5. mennessä, ja valitut venekunnat esitellään Lokin kanavissa kilpailuajan alkua odotellessa. Kilpaveneet saavat kukin oman Loki-viirinsä, jotka varmistavat tunnistuksen Loki-kohteissa ja kunnioituksen kanssaveneilijöiden kiikareissa. Kilpailuaika on 5.6.-13.8.2017.

Loki-navigoinnin kohteet:

1)                         Elisaaren satama, Inkoo

2)                         Jussarön vierasvenesatama, Raasepori

3)                         Mathildan Marina, Salo

4)                         Örö, Kemiönsaari

5)                         Bodö, Parainen

6)                         Seili, Parainen

7)                         Utö, Hannas Horisont; Parainen

8)                         Naantalin vierasvenesatama, Naantali

9)                         Peterzens, Kustavi

10)                       Pakkahuoneen vierassatama, Uusikaupunki

 

Mikä Loki on?

Loki on John Nurmisen Säätiön toteuttama ja ylläpitämä palvelu kaikille meren ystäville. Lokin kartalta löytyy kaikki vierassatamat ja lisäksi alati kasvava määrä meren ystävien ja mereen liittyvien organisaatioiden lokimerkintöjä: tarinoita, tiedonjyviä, retkikohdevinkkejä. Kuka tahansa voi liittyä Loki-yhteisöön ja kirjata kartalle oman lokimerkintänsä. Loki on myös merellinen media: se jakaa lokimerkintöjä ja muuta kivaa merellistä tietoa some-kanavissaan, joissa sillä on tuhansia aktiivisia seuraajia.

Lisää tietoa Loki-palvelusta:

Loki-palvelu löytyy osoitteesta www.lokistories.fi

Loki Facebookissa / Instagramissa / Twitterissä

 

Aiheeseen liittyvää

Olet nyt varjossa STAGING (Staging). Poistu