29.06.2015

Kuva kertoo enemmän

 

Loki-projekti - John Nurmisen säätiö - Forum Marinum, Turku - kuva Lasse Lecklin
Suomen Joutsen, Forum Marinum, Turku. Kuva Lasse Lecklin

”Oikein hienoja kuvia, mutta aika suomalaisia: missä ovat ihmiset?” Näin totesi eräskin museoalan asiantuntija kun Lokin suunnittelupalaverissa tarkasteltiin internetin kuvatarjontaa suomalaisista museoista. Loki on palvelu koko perheelle ja siitä pyritään rakentamaan mahdollisimman vuorovaikutteinen. Nämä tavoitteet jaetaan varmasti nykyajan museoissa näyttelyrakentamisessa ja yleisötyön suunnittelussa, ja me halusimme välittää viestin myös kuvissamme.

Lähetimme mainion kuvaajamme museoretkille Turkuun ja Kotkaan – Ahvenanmaalta löytyi jo valmiiksi mainion toiminnallista kuvamateriaalia – emmekä voineet kuin hihkua riemusta kun näimme miten hauskoja kuvia saimme museoiden lasten kierroksia varten! Kiitokset kuuluvat kuvaajan lisäksi myös vapaaehtoisille kesälomalaisille, jotka suostuivat käyttämään päivän museossa – luulenpa että kokemus jäi heilläkin positiivisen puolelle.

Loputkin kuvat ovat kaikkien nähtävillä viimeistään ensi viikonloppuna – tämä viikko huhkitaan loppusilausten ja viimeisten sisältöjen tuotannon parissa ja viimeistään perjantaina palvelu avataan yleisölle!

LOKI-projekti - Merikeskus Vellamo, Kotka - kuva Lasse Lecklin
Merikeskus Vellamo – Kuva Lasse Lecklin
Loki-projekti - John Nurmisen säätiö - Forum Marinum, Turku - kuva Lasse Lecklin
Forum Marinum, Turku – Kuva Lasse Lecklin
LOKI-projekti - Merikeskus Vellamo, Kotka - kuva Lasse Lecklin
Merikeskus Vellamo, Kotka – Kuva Lasse Lecklin

 

Loki-palvelu julkaistiin toukokuussa 2016 Turun Merikeskus Forum Marinumissa. Kuvassa Suomen Joutsenen lepopaikka, Forum Marinum, Turku. Kuva: Lasse Lecklin

Aiheeseen liittyvää

Olet nyt varjossa STAGING (Staging). Poistu