16.02.2016

Loki kesää aistimassa Venemessuilla

Loki tuntee kohderyhmänsä! Parhaillaan Helsingin Messukeskuksessa käynnissä olevat Vene 16 Båt -messut ovat olleet mainio paikka tutustua uusiin käyttäjiin, kertoa Lokista kiinnostuneille ja kysellä mielipiteitä ja vinkkejä sen kehitykseen ja näkymisen paikkoihin liittyen. Kuten kaikki muutkin messuvieraat Lokin tiimi ei oikein malttaisi odottaa kesä- ja veneilykauden alkua. Meille tässä kesässä on tietenkin erityistä hohtoa, jännitystä ja värinää, kun saamme lanseerata Lokin suuren yleisön käyttöön toukokuussa. Teiltä toivomme mahdollisimman runsasta ja rehellistä palautetta palvelun joka käänteestä ja kilkkeestä, jotta saamme kesän aikana kehitettyä siitä käyttäjien kanssa yhdessä entistä paremman.

Vielä on kuusi kaunista messupäivää jäljellä! Tule sinäkin tervehtimään ja nappaa samalla oma kutsusi Lokin “sisäpiiriin” John Nurmisen Säätiön osastolta 4b41.

P. S. Täsmäkysymysten varalta: Lokin projektipäällikkö Anna on paikalla säätiön osastolla torstaina 18.2. sekä lauantaina 20.2. aamusta noin kello 15 saakka.

 

vene_bat_matskut
Bongaa nämä Venemessuilta 12.-21.2.2016!

 

Aiheeseen liittyvää

Olet nyt varjossa STAGING (Staging). Poistu