Vierailulle merimuseoon

Vierailulla John Nurmisen Säätiön merimuseoon pääset tutustumaan ainutlaatuisiin merellisiin kokoelmiin. Esillä on meritaidekokoelmamme parhaimmistoa, meriantiikin hienouksia ja ihastuttavia vanhoja karttoja sekä tietenkin kokoelmamme helmi, Inkeri Nurmisen kapteeninsalonki vuodelta 1892. Kerromme vierailun aikana myös meriympäristön tilaan vaikuttavista hankkeistamme.

Säätiön toimintaan ja kokoelmiin tutustuminen

Seurat, yhdistykset ja muut ryhmät sekä yksityishenkilöt ovat lämpimästi tervetulleita tutustumaan John Nurmisen Säätiön kokoelmiin Pasilan Huolintataloon. Sovi ajasta ja järjestelyistä hyvissä ajoin ennen toivottua vierailuajankohtaa. Voimme räätälöidä vierailun sisältöä toiveidenne mukaisesti.

Koronatilanteesta johtuen emme ota syksyllä 2020 vastaan vierasryhmiä tiloihimme tai merimuseoomme. Vierailumahdollisuutta voi tiedustella uudestaan vuodenvaihteessa.

Virtuaalivierailu

Voit tutustua merellisen museomme valikoituihin helmiin myös Digimuseo.fi -palvelussa.

Digimuseo.fi:n toiminnasta vastaa yhteiskunnallinen yritys Yhteinen Perintö Oy. Sen omistajia ovat Suomen museoliiton hallinnoima FMA Creations Oy ja John Nurmisen Säätiö.

Tästä linkistä pääset suoraan John Nurmisen Säätiön museon virtuaalinäyttelyyn. Voit myös varata opastetun pienryhmäkierroksen tai vierailla Digimuseo-kohteissa ystäväsi kanssa.  Lue lisää opastuksista ja Digimuseon palveluista.

Sovi museokierroksesta

Koronatilanteesta johtuen emme ota syksyllä 2020 vastaan vierasryhmiä tiloihimme tai merimuseoomme. Vierailumahdollisuutta voi tiedustella uudestaan vuodenvaihteessa.

Maria Erkheikki
Julkaisu- ja kokoelmavastaava
+358 (0)50 545 0481
maria.erkheikki (at) jnfoundation.fi

Sijainti

Huolintatalo sijaitsee Helsingissä Pasilankadun ja Palkkatilanportin kulmauksessa. Se on Länsi-Pasilan eteläisin toimistorakennus. Pasilan asemalta on matkaa 800 metriä ja raitiovaunu 2 pysähtyy aivan talon vieressä.

Olet nyt varjossa STAGING (Staging). Poistu