25.06.2015

Metropolian kevätkonsertti tuotti 3 480 euroa Puhdas Itämeri –hankkeille

kuvaaja taneli lahtinen
Kuva: Taneli Lahtinen.

Metropolia ja John Nurmisen Säätiö solmivat keväällä 2014 kolmivuotisen yhteistyösopimuksen, jonka tavoitteena on tukea erityisesti Itämeren suojeluun liittyvää työtä. Taustalla oli Metropolian halu kantaa yhteiskunta- ja ympäristövastuutaan sellaisin keinoin, jotka ovat sille luontevia ja joissa tulee esiin opiskelijoiden monipuolinen osaaminen. Samalla Metropoliaan avautuu säätiön avulla uusia verkostoitumismahdollisuuksia, hankeyhteistyötä, opiskelijaprojekteja tai työharjoittelupaikkoja. Yhteistyösopimuksen ansiosta Metropolia näyttäytyy positiivisesti Puhdas Itämeri -hankkeiden avaintukijana säätiön verkkosivuilla ja muissa kanavissa.

Sopimuskaudella Metropolia sitoutuu lahjoittamaan järjestämänsä Metropolia-orkesterin kevätkonsertin lipunmyyntituotot kokonaisuudessaan Puhdas Itämeri -hankkeille. Viime vuonna lipputuloja kertyi 2570 euroa, tänä vuonna Yesterday Once More -konsertista 21.4.2015 kertyi 910 euroa enemmän eli lahjoitussumma oli kokonaista 3 480 euroa.

“Hyvä Metropolia, hyvä musiikin tutkinto-ohjelma, hyvä me!”, hehkuttaa yhteiskuntasuhteista vastaava johtaja Tuire Ranta-Meyer. “Tänä vuonna meillä oli konsertissa ennätyssuuri osallistujajoukko Metropolian omaa henkilökuntaa. Erityisesti Myyrmäen ja Tukholmankadun toimipisteet kunnostautuivat tulemalla mukaan kannustamaan oman talon opiskelijoita ja kantamalla kortensa kekoon Itämeren suojeluun. On tärkeää, että voimme kokea yhdessä myös tällaisia huippuhetkiä kiireisen kevään rinnalla.”

Ammattilaistason konsertin tuottaminen vaatii aina ison ponnistelun. Suuret kiitokset kuuluvat kaikille solisteille, soittajille, sovittajille, taustavoimille ja erityisesti tuottaja Pirjo Aittomäelle, osaamisaluepäällikkö Jere Laukkaselle, Valon opiskelijagraafikko Iris Hyväselle ja viestintäsuunnittelija Sirpa Rutaselle.

Lisätiedot
Tuire Ranta-Meyer
Johtaja, yhteiskuntasuhteet

etunimi.sukunimi@metropolia.fi
Tel +358 50 526 2002

Twitter: @RantaMeyer
Tuiren blogi | Viikon varrelta

Aiheeseen liittyvää

Olet nyt varjossa STAGING (Staging). Poistu