13.04.2016

Minun Itämereni -valokuvakilpailu loppusuoralla – torstai 14.4. viimeinen osallistumispäivä!

Tiistain 19.4. Musiikkitalon Puhdas Itämeri -konserttiin valmistautumista on vauhdittanut Rajala Pro Shopin mahdollistama valokuvakilpailu.
Kilpailussa on mukana huikean hienoja kuvia, joiden parhaimmisto on esillä myös Musiikkitalon aulassa ja lämpiössä konsertin ajan.

Tällä hetkellä noin 400 osallistuneen kuvan joukosta valitaan vielä voittaja. Voittajan valitsevat Rajalan edustajat sekä John Nurmisen Säätiön hallituksen puheenjohtaja Juha Nurminen ja konsertin kuvaesityksestä vastaava merivalokuvaaja Petri Porkola. Kuvia arvioi myös Baltic Sea Philharmonic – orkesterin edustaja.

Kilpailun voittokuva pääsee myös osaksi konserttia, kun se heijastetaan konserttitalon isoille screeneille väliajalta palaavien konserttivieraiden iloksi. Voittaja valitaan perjantaina, ja otamme häneen perjantaina yhteyttä toivoen, että hän pääsee konserttiin paikalle, kun konsertin juontaja Baba Lybeck esittelee kuvan. Maineen ja kunnian lisäksi parhaan kuvan ottaja saa palkinnoksi vedenpitävän Nikonin järjestelmäkameran (Nikon 1 AW1 + AW 11-27.5mm, arvo 699 €).

Valokuvakilpailuun voi osallistua vielä 14.4.2016 ajan osoitteessa www.minunitameri.fi.

Konserttilippuja voi ostaa lippuja Ticketmasterin kautta.

Aiheeseen liittyvää

Olet nyt varjossa STAGING (Staging). Poistu