22.03.2011

Nokian tuki Puhdas Itämeri –hankkeille jatkuu

Nokia ja John Nurmisen Säätiö ovat solmineet kaksivuotisen sopimuksen säätiön Puhdas Itämeri -hankkeiden tukemisesta. Sopimuksen myötä vuonna 2005 aloitettu yhteistyö jatkuu vuosina 2011–2012. Nokian panoksella on ollut suuri merkitys Puhdas Itämeri –hankkeiden menestykselle niiden käynnistämisestä lähtien. John Nurmisen Säätiö aloitti ympäristötoimintansa vuonna 2004, jolloin se käynnisti ensimmäisen projektinsa, kemiallisen fosforinpoiston toteuttamisen Pietarin kolmella suurimmalla jätevedenpuhdistamolla.

”Nokia haluaa olla mukana rakentamassa maailmaa, jossa jokaisella on mahdollisuus pitää yhteyttä, mutta haluamme myös tehdä yhteistyötä kestävän kehityksen puolesta. Puhdas Itämeri -hankkeiden tukijana olemme mukana saavuttamassa konkreettisia ja todennettavissa olevia tuloksia Itämeren hyväksi. Itämeren vaikutuspiirissä on sekä Suomessa että muissa Itämerta ympäröivissä maissa suuri joukko työntekijöitämme, yhteistyökumppaneitamme ja asiakkaitamme,” sanoo Kirsi Sormunen, Nokian kestävän kehityksen johtaja.

Säätiön Puhdas Itämeri -hankkeita ovat vuosien saatossa tukeneet lukuisat yritykset ja yksityishenkilöt. Säätiön pääyhteistyökumppanit Nokian lisäksi ovat Capgemini, Fortum, Sanoma, Onninen, Suomen ympäristöministeriö, EU:n Itämeri-ohjelma, sekä Liikennevirasto.

Aiheeseen liittyvää

Olet nyt varjossa STAGING (Staging). Poistu