16.07.2013

Osallistu Tall Ships Races Helsinki 2013 -tapahtumaan ja tue Puhdas Itämeri -hankkeita!

John Nurmisen Säätiö mukana The Tall Ships Races Helsinki 2013 -tapahtumassa

Horisontti

John Nurmisen Säätiö ja Helsingin ja Turun kaupunkien Itämerihaaste toteuttavat yhteisen Itämeri-kampanjan osana The Tall Ships Races Helsinki 2013 -tapahtumaa. Kampanja haastaa yksityishenkilöt tekemään 50 euron lahjoituksen John Nurmisen Säätiön Itämeri-työhön. Kaikki osallistujat saavat lahjoituksen tehtyään nimikoidun laatan eli ”välkkeen” Helsingin Jätkäsaareen syntyvään Horisontti-taideteokseen. Nimikoituja ”välkkeitä” voi myös antaa lahjaksi. Horisontti luovutetaan Helsingin kaupunginjohtaja Jussi Pajuselle 19.7.2013, The Tall Ships Races Helsinki 2013 -tapahtuman yhteydessä.

http://www.tallshipsraceshelsinki.fi/fi/lahjoitus

”Nuorten Itämeri ”-valokuvauskilpailu

The Tall Ships Races Helsinki 2013 -tapahtuman yhteydessä järjestetään ”Nuorten Itämeri” -valokuvauskilpailu laivojen miehistöjen nuorisojäsenille. Kilpailun järjestäjänä toimii Helsingin kaupunki ja koordinaattorina CreaMentors Oy. Kilpailun yhteistyökumppaneita ovat Rajala Pro Shop ja John Nurmisen Säätiö.

Kilpailun tavoitteena on kuvata Itämerta tuoreesta näkökulmasta ja samalla kasvattaa tietoisuutta siitä, miksi Itämeri voi huonosti ja mitä sen tilan parantamiseksi voidaan tehdä.

Kilpailukuvista kootaan digitaalinen näyttely, joka on nähtävissä Hietalahdessa sijaitsevassa Forum Box -galleriassa 17.–20.7.2013 välisenä aikana. Lisäksi valokuvat ovat esillä Kuvalon kuvapalvelussa (www.kuvalo.com, galleriakoodi mhqzfl) ja tapahtuma-alueella Rajala Pro Shopin esittelypisteessä. Yleisö voi äänestää kuvasuosikkejaan 17.–19.7.2013 välisenä aikana Rajala Pro Shopin esittelypisteessä sekä Kuvalossa. Kuvalosta voi myös ostaa kuvia ja niistä tehtyjä kuvatuotteita. Kuvien myyntivoitto ohjataan John Nurmisen Säätiön Puhdas Itämeri -hankkeisiin.

Kilpailun tulokset julkistetaan perjantaina 19.7.2013 klo 14.00 The Tall Ships Races Helsinki 2013 -tapahtuman päälavalla.

Kuvat katsottavissa: www.rajala.fi/itameri

Valokuvauskilpailun säännöt

http://www.tallshipsraceshelsinki.fi/fi/uutiset/tsr-helsinki-2013-tapahtuman-valokuvausnayttely-nuorten-itameri-herattaa-keskustelua

The Tall Ships Races Helsinki 2013 -tapahtuma

John Nurmisen Säätiö on mukana The Tall Ships Races Helsinki 2013 tapahtumassa Helsingin kaupungin yhteistyökumppanina. The Tall Ships Races on suurten purjelaivojen kilpailu, joka kisataan Itämerellä joka neljäs vuosi. Tarkoitus on koota yhteen nuoria ystävällismielisen kilpailun ja koulupurjehduksen merkeissä, riippumatta kansallisuudesta, uskonnosta tai sosiaalisesta taustasta. The Tall Ships Races Helsinki 2013 -purjehduskilpailuun osallistuu yli 100 alusta, mukanaan noin 3 000 nuorta purjehtijaa.

http://www.tallshipsraceshelsinki.fi/fi

Aiheeseen liittyvää

Olet nyt varjossa STAGING (Staging). Poistu