08.04.2022

Podcastissa Itämeren sankareita

John Nurmisen Säätiön podcast Minun Itämereni saa keväällä 2022 uusia jaksoja. Nyt meriaiheisessa podcastissa esitellään Itämeren sankareita - ihmisiä, jotka tekevät konkreettisia tekoja Itämeren hyväksi.

Podcastin vieraita yhdistää rakkaus mereen

Podcastissa John Nurmisen Säätiön toimitusjohtaja Annamari Arrakoski-Engardtin jututettavana ovat Porvoon Meripelastajissa vapaaehtoisena meripelastajana toimiva Fanny Widbom, Helsingin Sanomien ympäristötoimittaja Heli Saavalainen, Meriaura-konsernin johtaja, laivanvarustaja ja entinen kansalaisaktivisti Jussi Mälkiä, Porvoon Haikkoon selällä ammatikseen kalastava Hannes Porkka, valtameripurjehtija ja seikkailija Ruffe Nurmi sekä Luonnonvarakeskuksen ohjelmajohtaja ja luonnon monimuotoisuuden erikoistutkija Meri Kallasvuo. Vaikka sankareiden taustat ovat hyvin erilaisia, kaikkia heitä yhdistää rakkaus Itämereen sekä halu pelastaa Itämeri.

”Kaikilla podcast-vieraillamme on tärkeitä ja mielenkiintoisia tarinoita kerrottavana Itämerestä. Halusimme säätiön juhlavuonna antaa äänen näille arjen sankareille, jotka päivittäin tekevät omalla työllään Itämeren ja sen hyvinvoinnin näkyväksi: seikkailemalla, tiedonvälityksellä, kalastamalla, tieteentekemisellä, veneilijöitä auttamalla tai kestävällä ja ympäristöystävällisellä liikennöinnillä”, kertoo Annamari Arrakoski-Engardt.

Jaossa Itämeri-vinkkejä

Kokeneiden Itämeren sankarien tarinoiden ja ajatusten lisäksi vieraat kertovat omat vinkkinsä paikoista, joissa Itämeri näyttäytyy heidän mielestään parhaimmillaan tai joissa ehdottomasti vielä täytyy päästä käymään. Vinkit kannattaa ottaa talteen kesän matkoja ajatellen!

Kuuntele Minun Itämereni -podcast
Suplassa,
Spotifyssa tai
Apple Podcastsissa.

 

Erikoiskausi on osa John Nurmisen säätiön 30-vuotisjuhlavuotta.

Itämeri_kuva_Joonas_Linkola

Aiheeseen liittyvää

Olet nyt varjossa ""Staging"". Poistu