08.11.2013

Punavuoren Ankkalampi viettää isänpäivää uudella tavalla: Isät & lapset reippailevat hyväntekeväisyyskävelyn Puhdas Itämeri -kampanjan hyväksi

Uutinen2013-ankkalampi-isanpaiva”Hyvästit perinteiset kahvitukset ja itseleivotut pullat. Nyt tehdään yhdessä jotakin hyvää* eli säänmukainen varustus päälle ja tervetuloa reippailemaan lasten kanssa puhtaamman Itämeren puolesta!”

Näin ajateltiin Päiväkoti Ankkalammen tiimipalaverissa, kun mietittiin isäinpäivän juhlimista päiväkodissa.

Syntyi idea hyväntekeväisyyskävelystä, jossa isät ja lapset reippailevat yhdessä päiväkotipäivän tutussa ympäristössä Kaivopuiston rannassa, Itämeren maisemissa. Perinteiseen aamupalaan ja lahjoihin varatut eurot lahjoitamme tällä kertaa John Nurmisen Säätiön Puhdas Itämeri -kampanjakeräykseen ja ikuistamme samalla nimemme Horisontti**-taideteokseen Helsingin Jätkäsaaressa. Laattaa on sitten mukava käydä vähän isompana ihastelemassa ja toteamassa, että vaikuttaminen alkaa jo pienestä pitäen!

Lisätietoja:
Heidi Ruhala, tj
Ankkalampi-Ankdammen
gsm 0405166554

PS.

*Mitä hyvää Puhdas Itämeri -kampanjalla saadaan aikaiseksi?
Puhdas Itämeri -hankkeissa tavoitteena on vähentää Itämeren rehevöitymistä pienentämällä vuosittaista fosforikuormitusta sekä parantaa tankkeriliikenteen turvallisuutta Suomenlahdella.

**Horisontti
Teos koostuu ”välkkeistä”, nimikoiduista teräslaatoista, joissa yhdessä lukee sitten aikanaan Punavuoren Ankkalampi – Ankdammen i Rödbergen! Laatan koko on noin 6 x 15 cm ja ”Välke”-laattoja on rajoitettu määrä 4225 kpl.

Aiheeseen liittyvää

Olet nyt varjossa STAGING (Staging). Poistu