16.12.2020

Rekry: haemme joukkoomme projektipäällikköä merensuojeluhankkeiden valmisteluun ja toteutukseen

Haemme nyt merta rakastavaan joukkoomme projektipäällikköä Puhdas Itämeri -hankkeiden valmisteluun ja toteutukseen. Eduksesi lasketaan kokemus maa- tai metsätaloussektorilta. Toivomme sinun aloittavan mahdollisimman pian. Työsuhde on määräaikainen, ja kestää vuoden 2022 loppuun asti.

John Nurmisen Säätiön Puhdas Itämeri -hankkeissa parannetaan Itämeren tilaa vähentämällä sen rehevöitymistä ja haitallisten aineiden kuormaa. Säätiön toteuttamilla konkreettisilla ja tehokkailla toimilla tavoitellaan näkyviä parannuksia Itämeren tilaan.

Säätiö on käynnistänyt lähes 40 Puhdas Itämeri -hanketta, joista 30 on saatu valmiiksi. Jätevedenpuhdistamohankkeiden lisäksi olemme viime vuosina ottaneet näkyvän roolin muun muassa kestävän kalastuksen ja maatalouden vesiensuojelutoimien edistämisessä. Samalla kun käynnissä olevia hankkeita edistetään, valmistelemme useita uusia hankkeita.

Toivomme, että sinulla on luonnontieteellisen, ympäristö- tai teknisen alan korkeakoulututkinto. Eduksesi lasketaan kokemus maa- tai metsätaloussektorilta. Olet positiivinen ja ennakkoluuloton tiimipelaaja, jolla on kokemusta hankkeiden valmistelusta ja toteuttamisesta. Olet rohkea ja aloitekykyinen, ja sinulla on hyvät priorisointi- ja organisointitaidot sekä kyky toimia ja tehdä päätöksiä myös itsenäisesti.

Työ sujuu sinulta niin suomeksi kuin englanniksikin, sujuva ruotsin kielen taito on eduksi.

Tarjoamme:

• ainutlaatuisen näköalapaikan johtavassa Itämeri-organisaatiossa – tuloksilla mitattuna olemme yksi Itämeren alueen vaikuttavimmista Itämeren suojelutoimijoista
• vapautta ja vastuuta kasvaa omalla osaamisalueellasi ja luoda uutta
• työn iloa – joustavan työskentely-ympäristön sekä inspiroivan ja ammattimaisen työyhteisön, jossa on pienen organisaation välitön ilmapiiri.

Toivomme sinun aloittavan mahdollisimman pian. Työsuhde on määräaikainen, ja kestää vuoden 2022 loppuun asti.

Tule mukaan joukkoomme pelastamaan Itämerta ja sen perintöä tuleville sukupolville!

Pyydämme lähettämään hakemuksen ja CV:n palkkatoivomuksineen Marjukka Porvarille viimeistään 12.1.2021 sähköpostitse osoitteeseen marjukka.porvari(at)jnfoundation.fi

John Nurmisen Säätiö – Itämeren suojelua ja kulttuuritekoja
Vuonna 1992 perustetun John Nurmisen Säätiön tavoite on pelastaa Itämeri ja sen perintö tuleville sukupolville. Säätiö on kulttuuriteoistaan palkittu tiedon välittäjä ja merellisen sisällön tuottaja. Säätiön Puhdas Itämeri -hankkeissa parannetaan Itämeren tilaa konkreettisilla, mereen kohdistuvaa kuormitusta ja ympäristöriskejä vähentävillä toimilla.
www.johnnurmisensaatio.fi 

Kuva: Ilkka Vuorinen.

Aiheeseen liittyvää

Olet nyt varjossa ""Staging"". Poistu