07.01.2014

Säätiö etsii harjoittelijaa

John Nurmisen Säätiö etsii merihistorian ja varainhankinnan ja viestinnän pariin korkeakouluharjoittelijaa 3-6 kuukaudeksi alkaen 17.2.2014 (tai sopimuksen mukaan).

Harjoittelijan tärkeimpiin työtehtäviin kuuluuu:
– Säätiön sähköisen kulttuuriperinnön projektin seuraaminen ja sen viestinnästä vastaaminen
– Säätiön kustannustoiminnan työtehtävien avustaminen
– Säätiön varainhankintaprojekteissa avustaminen
– Säätiön sosiaalisen median sovelluksiin (Facebook, Twitter) ja nettisivu-uudistukseen liittyvät työtehtävät

Harjoittelu voidaan sopia joko kolmen kuukauden täysipäiväiseksi työksi tai pitemmäksi ajaksi (max 6 kk) niin että työ on osa-aikaista. Säätiö on valmis maksamaan harjoittelijalle harjoittelupalkkion kolmen kuukauden harjoittelusta (1200 EUR/kk), yliopiston harjoittelutukea ei siis välttämättä tarvita.

Lähetä harjoittelupaikkahakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään 17.1.2014 osoitteeseen anna.herlin(AT)jnfoundation.fi.

Harjoittelijalta edellytettävät perusvalmiudet:
Harjoittelijalta toivotaan opintoja ja/tai työkokemusta viestinnästä ja/tai markkinoinnista ja/tai museoalalta, erinomaista suomen kielen taitoa ja hyvää englannin kielen taitoa, sekä perustason tietoteknisiä valmiuksia. Harjoittelijan tulisi osata toimia itsenäisesti ja luontevasti niin yhteistyötahojen kanssa viestittäessä kuin sosiaalisessa mediassakin. Lisäansioiksi luetaan kokemus museo-, kustannus- ja tiedotusalan töistä.

Koulutusalatoive:
viestintä tai muut valtiotieteet, museologia tai muut humanistiset tieteet; kauppakorkeakoulujen oppiaineista markkinointi tai viestintä

Lisätiedot ja hakemukset:
projektipäällikkö Anna Herlin
anna.herlin(AT)jnfoundation.fi
+358 40 654 0609

Aiheeseen liittyvää

Olet nyt varjossa STAGING (Staging). Poistu