24.08.2020

Minnenas hav -utställningen

Tid: 27.8–20.9 från tisdag till fredag kl. 11–18, och från lördag till söndag kl. 11–16. På måndagar är utställningen stängd.
Plats: Köpcentrum Citycentret, i hörnet av Centralgatan och Brunnsgatan

John Nurminens Stiftelse presenterar utställningen Minnenas hav i Citycentret, i hörnet av Centralgatan och Brunnsgatan. I kulturprojektet Minnenas hav samlade stiftelsen in medborgarnas minnen av Östersjön och sammanställde dem till en storslagen transmedial utställning. Utställningsbesökarna får uppleva en medieinstallation där finländarnas Östersjöminnen vaknar till liv, upplästa och tolkade av skådespelare. I installationen används berättelser, minnen och fotografier som finländare skickat in. I utställningslokalen finns också en försäljningsdisk där besökare kan köpa böcker om Östersjön som stiftelsen gett ut.

Utställningen öppnar på Östersjödagen 27.8 kl. 11. Utställningen är öppen 27.8–20.9 från tisdag till fredag kl. 11–18, och från lördag till söndag kl. 11–16. På måndagar är utställningen stängd. Fritt inträde till utställningen.

OBS! Antalet utställningsbesökare är begränsat för att trygga kundernas och personalens säkerhet. Var beredd på att du eventuellt måste vänta på inträde. På grund av att lokalerna är trånga och för att säkerställa säkerhetsavstånden ber vi att besökare lämnar barnvagnarna hemma.

Relaterade länkar

Your current shadow instance is STAGING (Staging). Exit