Vauhtia vastuulliseen liiketoimintaan Itämeren ja sen perinnön pelastamisella

Mitä jos ajattelisitkin Itämeren ja sen perinnön pelastamisen olevan paitsi yrityksesi investointi parempaan tulevaisuuteen, myös vahvistus omaan liiketoimintaasi? Lähde mukaan yrityskumppaniksemme pelastamaan Itämerta ja sen perintöä tuleville sukupolville.

Itämeremme on pahasti rehevöitynyt ja vaatii välitöntä apuasi. Ilmaston lämpeneminen kiihdyttää muutoksia Itämeressä ja samalla tarvetta nopeille toimille. Myös merellinen kulttuuriperintömme on vaarassa kadota.

Itämeri on pelastettavissa tuloksellisilla ja kohdennetuilla toimilla. Nosta yrityksesi avainrooliin. Huomioi Itämeri vastuullisesti omassa liiketoiminnassasi ja osallistu John Nurmisen Säätiön tukijoukkoihin.

Tutustu miten Orion nosti Itämeren ja sen pelastamisen luontevaksi osaksi ympäristövastuullisuuttaan ja miten kumppanuus John Nurmisen Säätiön kanssa on vahvistanut Kotimaan Energian ilmastoystävällisen energiapalvelun myyntiä. Tästä voit myös siirtyä suoraan tutustumaan säätiömme tarjoamiin yritysyhteistyömahdollisuuksiin.

Nyt on erinomainen ajankohta nostaa ympäristövastuu näkyväksi osaksi omaa toimintaa tulevan vuoden suunnittelussa. Lähde mukaan yrityskumppaniksi John Nurmisen Säätiön toimintaan tukemaan konkreettista ja tuloksellista Itämeren pelastustyötä sekä varmistamaan, että meren tarinat siirtyvät myös tuleville sukupolville. KYSY LISÄÄ!
John Nurmisen Säätiö, Ari Rytkönen, ari.rytkonen@jnfoundation.fi tai 0504768321

Vastuullisuus on Orionissa tekoja

John Nurmisen Säätiön toiminnan tukeminen on monella tapaa luonteva osa vastuullisen yrityksen ympäristövastuullisuutta ja vastuullisuusviestintää. Suomalainen lääketeollisuusyhtiö Orion Oyj toimii kolmatta vuotta yhtenä säätiön pääyhteistyökumppaneista.

”Itämeren ja ympäristön hyvinvointi ovat Orionille tärkeä asia, ja olemme jo vuosia tehneet ympäristön suojelun hyväksi enemmän kuin lain vaatimat toimet”, Orionin toimitusjohtaja Timo Lappalainen sanoo.

Orion on esimerkiksi saanut laskettua vesistöihin kulkeutuvat lääkejäämäpäästöt minimiin, kun suurin osa jätevesistä ohjataan riskiperusteisesti haihdutukseen ja jäämät poltetaan. Myös energiatehokkuutta on parannettu ja useita energiansäästötoimia toteutettu onnistuneesti.

Ympäristövastuu ei koske vain Orionin omaa tuotantoa, vaan se kulkee läpi koko lääkkeiden elinkaaren. Uusien tuotteiden ympäristöriskit arvioidaan, raaka-aineet hankitaan vastuullisilta toimittajilta, lääkkeiden pakkauskoot suunnitellaan käyttötarpeiden mukaan ja pakkausmateriaaleja kehitetään entistä ekologisemmiksi. Orionin Head of Corporate Responsibility Noora Paronen muistuttaa, että ympäristön tilasta huolehtiminen on Orionille jatkuva prosessi, jota kampanjat ja lahjoitukset Itämeren hyväksi täydentävät.

”Kaikkia haasteita emme pysty ratkaisemaan yksinämme. Tarvitaan myös sidosryhmien välistä yhteistyötä, ja tämä onnistuu olemalla mukana esimerkiksi John Nurmisen Säätiön hankkeissa”, Paronen toteaa.

LUE LISÄÄ!

Kotimaan Energian Vihreällä valinnalla tukea Itämeren suojelulle

Yhdistämällä vastuullisen palvelusi tai tuotteesi myynti tai markkinointi John Nurmisen Säätiön toiminnan tukemiseen, voit saavuttaa liiketoiminnallisia hyötyjä sekä kanavoida liiketoimintasi kautta merkittävää tukea Itämeren ja sen perinnön hyväksi.

Kotimaan Energia Oy on tarjonnut asiakkailleen jo vuodesta 2018 alkaen Vihreä valinta -palvelua, joka saa voimansa vedestä, tuulesta ja auringosta. Kotimaan Energia ohjaa vuosittain jokaisesta aktiivisesta Vihreä valinta -palvelusta 5 euroa Itämeren hyväksi.

Kotimaan Energian brändi- ja viestintäpäällikkö Nina Kareinen-Kippo on ollut säätiön ja energiayhtiön yhteistyössä mukana alusta asti. ”Yhteistyön myötä asiakkaamme voivat tehdä arkisella sähkösopimusvalinnallaan myös konkreettisen ympäristöteon. Vihreä valinta -lisäpalvelun avulla on helppoa osallistua Itämeren puolesta tehtävään työhön ja samalla saa itselleen myös hyvän mielen”, kertoo Kareinen-Kippo. Yhteistä kumppanuutta säätiön kanssa vahvistaa myös uusiutuvan energian kysynnän kasvu kuluttajien keskuudessa.

Vihreä valinta -palvelun suosion kasvun myötä, Kotimaan Energia tukee John NurmisenSäätiötä yli 356 000 eurolla tänä vuonna.
”Itämeren tärkeys näkyy selkeästi asiakkaidemme sähkösopimusvalinnoissa. Olemme saaneet yhteistyöstämme säätiön kanssa erinomaisia asiakaspalautteita. Asiakkaamme arvostavat myös yhteistyössä säätiön kanssa jaettuja vinkkejä muihinkin arkisiin ekotekoihin”.

LUE LISÄÄ!

Varataan yhteinen aika Itämeri-yhteistyötapaamiselle!

Haluatko keskustella kanssamme, miten yrityksesi ensi vuoden suunnitelmat vastuullisuuden ja liiketoiminnan osalta voivat yhdistyä Itämeren ja sen perinnön pelastustyöhön?

Ota yhteyttä meihin, niin keskustellaan lisää! Tutustu myös monipuolisiin tapoihin tukea toimintaamme .

Ota yhteyttä!

Markkinointi- ja tuotemyyntiyhteistyö

Tuotemyyntiyhteistyö on luonteva tapa yhdistää ekologisten ja kestävien tuotteiden tai palveluiden myynti Itämeren suojeluun ja merikulttuuriin.

Markkinointi- ja tuotemyyntiyhteistyöstä sovitaan aina tapauskohtaisesti. Säätiön bränditunnisteet ovat rekisteröityjä tuotemerkkejä (ml. nimi, logo ja tunnisteet) ja niitä saa hyödyntää tuotemyyntiyhteistyössä erikseen sopien.

Ota yhteyttä ja keskustellaan lisää!

Muut tukimuodot

Yrityksesi tai yhteisösi voi olla mukana Itämeren suojelutyössä ja merikulttuuritoiminnassa myös pro bono -työtä lahjoittamalla, laitteisto- ja välinelahjoituksilla sekä mediatilalahjoituksilla.

Lisätietoja yritysyhteistyöstä

Erkki Salo

Erkki Salo

Varainhankintajohtaja
+358 (0)40 728 1859
Ari Rytkönen

Ari Rytkönen

Yritysvarainhankkija
+358 (0)50 476 8321

Ota yhteyttä

Olet nyt varjossa STAGING (Staging). Poistu