Yritysyhteistyö

Itämeren ja sen perinnön pelastaminen tuleville sukupolville on yrityksille ajankohtainen tapa toteuttaa ympäristötyötä ja yhteiskuntavastuuta. Tukemalla John Nurmisen Säätiötä yrityksesi on mukana tekemässä konkreettista ja tuloksellista Itämeren suojelutyötä ja varmistamassa, että Itämeren perintö siirtyy myös tuleville sukupolville.

Yritykset saavat yhteistyön puitteissa tietoa Itämerestä, toimenpiteistä sen tilan parantamiseksi sekä katsauksia Itämeren tarinoihin. Ota yhteyttä tiimimme ja kysy lisää.

Markkinointi- ja tuotemyyntiyhteistyö

Tuotemyyntiyhteistyö on luonteva tapa yhdistää ekologisten ja kestävien tuotteiden tai palveluiden myynti Itämeren suojeluun ja merikulttuuriin.

Markkinointi- ja tuotemyyntiyhteistyöstä sovitaan aina tapauskohtaisesti. Säätiön bränditunnisteet ovat rekisteröityjä tuotemerkkejä (ml. nimi, logo ja tunnisteet) ja niitä saa hyödyntää tuotemyyntiyhteistyössä erikseen sopien.

Ota yhteyttä ja keskustellaan lisää!

Muut tukimuodot

Yrityksesi tai yhteisösi voi olla mukana Itämeren suojelutyössä ja merikulttuuritoiminnassa myös pro bono -työtä lahjoittamalla, laitteisto- ja välinelahjoituksilla sekä mediatilalahjoituksilla.

Yritysyhteistyö John Nurmisen Säätiön kanssa tarjoaa

 • John Nurmisen Säätiön yritystukijana olet mukana pelastamassa Itämerta ja sen perintöä tuleville sukupolville. Itämeren suojelu on ajankohtainen ja merkityksellinen teema kaikille suomalaisille ja pohjoiseurooppalaisille. Yritystukijana olet mukana parantamassa Itämeren tilaa kustannustehokkaasti ja välittämässä kanssamme meren tarinaa uusille sukupolville.
 • Yritystukijana saat kattavat tiedot John Nurmisen Säätiön toiminnasta, tuloksista ja varojen käytöstä. Tietoa toiminnastamme löytyy kattavasti verkkosivuilta, vuosikertomuksesta sekä kaksi kertaa vuodessa tukijoille lähetettävästä tukijaraportista.
 • Yritystukijana saat käyttöösi säätiön materiaalipankin (kuvia sekä muuta viestintäsisältöä), joita voit hyödyntää sisäisessä ja ulkoisessa viestinnässä. Muut yhteistyömuodot sovitaan erikseen (esim. henkilöstön osallistaminen, puheenvuorot sekä tiedotteet). Säätiön bränditunnisteiden käytöstä sovitaan myös erikseen.
 • Tukijayritykset voivat näkyä John Nurmisen Säätiön tiedotuksessa ja verkkosivuilla yhteistyön laajuudesta riippuen. Kaikki yli 1000 euron lahjoituksen tehneet yritykset luetellaan verkkosivuilla. Yli 5 000 euron tukijat saavat logonsa säätiön verkkosivuille ja 10 000 € lahjoituksesta alkaen yhteistyö voi pitää sisällään laajempaa yhteistyötä.
 • Säätiön päätukijuus on pitkäaikainen sitoumus ja suuruudeltaan vähintään 50 000 euroa vuodessa. Päätukijuus mahdollistaa laajempia yhteistyömuotoja, muun muassa vuosittaisen Club Itämeri -sidosryhmätilaisuuden isännöinnin. Päätukijamme ovat tällä hetkellä: Sanoma, Supercell, Kotimaan Energia sekä Orion.

Tapoja tukea John Nurmisen Säätiön työtä

 • Yritysyhteistyö yritystukijana
 • Rahalahjoitukset
 • Markkinointi- ja tuotemyyntiyhteistyö
 • Pro bono -yhteistyö
 • Laitteisto- ja välinelahjoitukset
 • Mediatilalahjoitukset

Lahjoittaminen

Yrityksille

John Nurmisen Säätiölle voi tehdä lahjoituksen tilisiirtona seuraavilla tiedoilla:

SAAJA: John Nurmisen Säätiö
IBAN-NUMERO: FI06 1214 3000 1122 96

SWIFT: NDEAFIHH

Lahjoitusta varten on mahdollista myös tehdä lasku. Tässä tapauksessa otathan meihin yhteyttä.

Lahjoitusvaroilla toteutetaan konkreettisia ja tuloksellisia Itämeren suojeluhankkeita sekä välitetään Itämeren tarinoita tuleville sukupolville.

Lahjoituksen voi myös kohdentaa vain Itämeren suojelulle tai kulttuuritoiminnalle. Tässä tapauksessa ole meihin yhteydessä.

Yritykset voivat tehdä lahjoituksen myös säätiön puhdasmeri.fi -sivustolla. Lahjoitusalustan avulla lahjoituksesta on helppo viestiä sidosryhmille. Luomalla oman lahjoitustiimin, yritys voi kutsua myös asiakkaita tukijoiksi tai kerryttää tiimiin kokonaispottia pidemmältä ajalta. Tämä tukimuoto sopii erityisen hyvin pienempiin toistuviin lahjoituksiin.

Muut lahjoitustavat

Warning: array_filter() expects parameter 1 to be array, null given in /data/wordpress/htdocs/wp-content/themes/jns/inc/Template.php on line 33

Warning: array_replace_recursive(): Expected parameter 2 to be an array, null given in /data/wordpress/htdocs/wp-content/themes/jns/inc/Template.php on line 33

Warning: array_map(): Expected parameter 2 to be an array, null given in /data/wordpress/htdocs/wp-content/themes/jns/inc/templates/ContactGroups.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /data/wordpress/htdocs/wp-content/themes/jns/inc/templates/ContactGroups.php on line 35

Warning: array_filter() expects parameter 1 to be array, null given in /data/wordpress/htdocs/wp-content/themes/jns/inc/Template.php on line 33

Warning: array_replace_recursive(): Expected parameter 2 to be an array, null given in /data/wordpress/htdocs/wp-content/themes/jns/inc/Template.php on line 33
Olet nyt varjossa STAGING (Staging). Poistu