03.12.2018

Allas Sea Poolin ja Desicon Itsenäisyyspäivän kynttiläinstallaatio kerää varoja John Nurmisen Säätiön Itämeri-työlle

Allas Sea Pool ja John Nurmisen Säätiö järjestävät säännöllisin väliajoin merikulttuuriin ja Itämeren suojeluun liittyviä tapahtumia. Itsenäisyyspäivä ei ole poikkeus: merikylpylän allasalueelle rakentuu yhteistyössä kotimaisen Desicon kanssa tunnelmallinen kynttiläinstallaatio, jolla halutaan herättää keskustelua Itämeren tilasta sekä kerätä varoja Itämeren suojelutyöhön. Fiskarsissa käsin tehdyn kynttilän ostamalla voi tukea Itämeren hyvinvointia – puolet pöytäkynttilän hinnasta lahjoitetaan John Nurmisen Säätiön Puhdas Itämeri -työlle.

“Itämeri on meille rakas ja on tärkeää kantaa kortensa kekoon sen suojelemiseksi. Meren värisävyt elävät joka hetki. Loin Desicon Puhdas Itämeri -pöytäkynttilöille värimaailman, joka toistaa Itämerellä kokemiani värejä”, kertoo Desicon kynttilämestari Antti Toukolehto.

Puhdas Itämeri -pöytäkynttilöitä on myynnissä Allas Sea Poolilla sekä Desicon myymälöissä kahta eri kokoa: pienempi pöytäkynttilä maksaa 8 euroa ja suurempi 12 euroa. Yhdellä lahjoitetulla eurolla merestä voidaan vähentää 5 kg levää – pienemmän pöytäkynttilän ostamalla voi siis vähentää levää 20 kg ja isomman ostamalla jopa 30 kg.

”Kuten viime kesänä kaikki näimme, Itämeri voi huonosti ja toimia meren tilan parantamiseksi tarvitaan. On hienoa saada Desico uudeksi Puhdas Itämeri -hankkeidemme tukijaksi ja itsenäisyyspäivän taideinstallaation toteuttajaksi. Installaatiosta ja Desicon tuotemyynnistä kerätyt lahjoitusvarat käytetään konkreettisiin Itämeren pelastustoimiimme”, John Nurmisen Säätiön varainhankintajohtaja Erkki Salo kiittelee.

Kynttiläinstallaatio järjestetään osana Allas Sea Poolin kaikille avointa itsenäisyyspäivän juhlaohjelmaa kello 15 alkaen.

Lisätietoja:

Antti Toukolehto
Kynttilämestari, Desico
antti.toukolehto(at)desico.fi
+358 (0)407555518
Desico Shop
www.desico.fi

Erkki Salo
Varainhankintajohtaja, John Nurmisen Säätiö
erkki.salo(at)jnfoundation.fi
+358 (0)40 728 1859

Tutustu Allas Sea Poolin itsenäisyyspäivän juhlaohjelmaan.

Aiheeseen liittyvää

Olet nyt varjossa STAGING (Staging). Poistu