LAHJOITTAESSASI TÄNÄ JOULUNA JOHN NURMISEN SÄÄTIÖN TOIMINTAAN YRITYKSESI ON MUKANA PELASTAMASSA ITÄMERTA JA SEN PERINTÖÄ

Itämeri on pahasti rehevöitynyt ja voi huonosti. Ilmaston lämpeneminen vaikeuttaa tilannetta entisestään. Samalla myös merellinen kulttuuriperintömme on vaarassa kadota.

Tuloksellisilla ja kohdennetuilla toimilla Itämeren ja sen perinnön pelastaminen on vielä mahdollista. Toimilla on kiire.

Liity sinäkin – nyt. Tee yrityksesi joululahjoitus Itämeren ja sen perinnön pelastamiseksi. Tukijana yrityksesi saa käyttöönsä viestintämateriaalit, joilla voitte kertoa lahjoituksesta sidosryhmillenne.

 

ANNA LAHJA ITÄMERELLE

John Nurmisen Säätiön joululahjoittajana yrityksesi saa käyttöön:

• sähköisen joulukortin

• tukijabannerin yrityksesi verkkosivuille ja sosiaaliseen mediaan

• joukon muita tukijamateriaaleja

• näkyvyyttä verkkosivuillamme, yhdessä muiden Itämeren tukijoiden kanssa

 

Esimerkkejä joululahjoittajien
viestintämateriaaleista

OHJEET JOULULAHJOITUKSEN TEKOON

Pyydämme sinua ilmoittamaan joululahjoituksesta oheisella lomakkeella. Lähettämällä lomakkeen saat käyttöösi joululahjoittajan viestintämateriaalit. Joululahjoituksen voit tehdä suoraan keräystilille tai pyytämällä meiltä laskun. Lahjoittaessasi suoraan keräystilille muista tulostaa tapahtumasta itsellesi tosite verkkopankistasi. Joulukampanjan lahjoitukset kohdistuvat John Nurmisen Säätiön toimintaan Itämeren ja sen perinnön hyväksi.

Saaja: John Nurmisen Säätiö
Tilinumero: FI06 1214 3000 1122 96
Viesti: Joululahjoitus

YRITYKSIÄ JA YHTEISÖJÄ JOULULAHJOITUKSISSA PALVELEE:

Ari Rytkönen
Yritysvarainhankkija
ari.rytkonen(at)jnfoundation.fi
+358 (0)50 476 8321

ANNA PALA ITÄMERTA YSTÄVÄLLESI

Pelasta pala Itämerta ja sen perintöä. Voit tehdä joululahjoituksen osoitteessa www.puhdasmeri.fi. Kiitoksena lahjoituksestasi saat käyttöösi diplomin, jolla voit muistaa lähimmäistäsi.

VIELÄ EI OLE LIIAN MYÖHÄISTÄ.

Joulu­lahjoittajat 2020

Olet nyt varjossa STAGING (Staging). Poistu