02.09.2016

Loki-kirje ja tärkeä kysely

Oletko jo rekisteröitynyt Lokin käyttäjäksi? Jos olet, sait eilen sähköpostiisi ihka ensimmäisen Loki-kirjeemme. Jos et vielä ole, niin 1) kipin kapin rekisteröitymään, ja 2) voit lukea alta kirjeen, jota et saanut.

Kysymme myös mielipidettäsi, ja sillä on nyt todellista painoarvoa: Lokia kehitetään tiukasti käyttäjäpalautteen ohjaamana, ja olemme nyt luoneet lyhyen käyttäjäkyselyn Lokin kaikille käyttäjille (rekisteröityneille ja ei-rekisteröityneille). Vastaaminen kestää noin 4 minuuttia, ja jokainen vastaus on meille kullanarvoinen. Vastanneiden kesken arvotaan kasa purjehduskirjallisuutta. Kiitos jos suot meille hetkisen aikaasi ja arvokasta näkemystäsi! Linkki kyselyyn löytyy myös allaolevasta Loki-kirjeestämme:

Loki-kirje 1/2016

Lue lokimerkintöjen TOP5 ja ryhdy palvelumuotoilijaksi!
Hei Loki-palveluun liittynyt meren ystävä! Tämän historian ensimmäisen Loki-kirjeen myötä haluamme juhlistaa Lokin ensimmäisen kesän päätöstä ja kiittää sinua mukanaolostasi. Kiitos, kun olet osa merellistä yhteisöämme. Toivottavasti olet viihtynyt seurassamme – numeroiden perusteella iloksemme ainakin näyttäisi siltä. Mitä Lokille tapahtuu seuraavaksi? Sitä aiomme kysyä sinulta!

Meren ystävät, tarinat, retkikohteet ja satamatiedot yhdessä osoitteessa
Merellinen ympäristömme on täynnä kiehtovia tarinoita ja Lokin tarkoituksena on jakaa niitä mahdollisimman hauskalla ja helpolla tavalla. Toukokuussa avattuun Lokiin on kertynyt jo yli 300 kiehtovaa tarinaa ja monipuolinen meren ystävien yhteisö. Lokilaisten joukosta voi bongata muun muassa olympiapurjehdusta Riossa selostaneen Eero Lehtisen tai Purjeita kuivaamassa -blogistin, Lauri Kairan. Runsaasti omaa merellistä tietoaan ovat tietenkin jakaneet palvelun toteutuksesta vastaavat John Nurmisen Säätiö sekä suomalaiset merimuseot Raumalta Kotkaan. Löydätkö sinä käyttäjien seasta tuttuja kasvoja?

Suomalainen rannikkoseutu on täynnä kauniita saaria, majakoita ja muita merellisiä retkikohteita, joita lokilaiset ovat vinkanneet palveluumme. Tämän lisäksi Lokiin on tuotu useita kymmeniä Retkipaikka-blogin merellisiä retkikohde-esittelyitä. Veneretkien suunnittelu käy Lokin avulla erityisen vaivattomasti, sillä Loki tarjoaa myös kattavat tiedot vierasvenesatamista.

Mitä sinä teit viime kesänä? Loki kaipaa kartalleen lisää juuri sinun ja muiden meren ystävien tietoutta ja tarinoita. Jaa parhain kesälomamuistosi, retkikohdevinkkisi tai merellinen tiedonjyvä. Lyhyt tai pitkä, kuvalla tai ilman — jokainen tarina tuo palveluun uuden ja arvokkaan lisän!

Loki-tiimin suositukset
Tutustu Loki-tiimin suosikkimerkintöihin kurkkaamalla esimerkiksi näiden mainioiden lokilaisten profiileihin:

  • Purjeita Kuivaamassa / Lauri Kaira (Vapaa-ajanpurjehdukseen ja sen ympärillä tapahtuvaan elämään erikoistunut merihistorioitsija Turusta)
  • Rauman merimuseo (Rauman merimuseo kertoo Suomen kolmanneksi vanhimman kaupungin olemassaolon elinehdoista: merestä ja merenkulusta)
  • Vesa Gran (Meri- ja matkailuasiantuntija, limnologi, matkailun kehittäjä ja elämyskouluttaja Uudeltamaalta)
  • Yle Elävä Arkisto (Elävän Arkiston meriaiheiset helmet samassa osoitteessa)
  • Merikeskus Forum Marinum (Merenkulun valtakunnallinen erikoismuseo ja merivoimien museo, kärkisijoilla lokimerkintöjen määrässä ja laadussa)


Osallistu lyhyeen kyselyyn ja voita!
Suuren yleisön suosimat palvelut elävät käyttäjäpalautteesta. Mekin kehitämme Lokia koko ajan paremmaksi, johtotähtenämme suora asiakaspalaute. Osallistu digitaaliseen palvelukehitykseen vastaamalla muutamaan sinulle helppoon ja meille elintärkeään kysymykseen. Vastaaminen kestää noin 4 minuuttia, emmekä voi kyllin painottaa, miten suuri apu sinun vastauksesi meille on.

Vastaamalla kyselyyn teet siis arvokkaan palveluksen yleishyödylliselle Lokille, pääset vaikuttamaan sen  tuleviin kehitysaskeliin ja voit lisäksi voittaa Eero Lehtisen Suomalaiset sankaripurjehtijat -kirjan. Palkintokirjoja arvotaan 5 kappaletta kaikkien yhteystietonsa jättäneiden kesken.

Kysely löytyy osoitteesta: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScN47i6bMcyGQLtgca0Znbj7cJ-IPAHCqVB6OWfwB0SkhutjQ/viewform

Loki sosiaalisessa mediassa
Loki kokoaa ympärilleen merestä kiinnostuneiden yhteisön myös sosiaalisen median kanavissa. Löydät meidät tunnuksella @lokistories. Liity mukaan joukkoon:

Merkitse merellinen kommenttisi, tarinasi tai kuvasi hashtagilla #lokistories. Jaamme mielenkiintoisimmat ja hauskimmat sosiaalisen median sisällöt omissa kanavissamme!

Toivotamme lokilaisille oikein kaunista ja kuulasta syksyä. Mennyttä kesää voi muistella ja tulevaa suunnitella Lokin parissa – se onkin entistä helpompaa pian, kun julkaisemme uuden listausominaisuuden!

Parhain terveisin

Loki-tiimi
John Nurmisen Säätiö

www.lokistories.fi

 

Aiheeseen liittyvää

Olet nyt varjossa STAGING (Staging). Poistu