26.09.2018

Rekrytoimme varainhankinnan koordinaattorin

Kiinnostaako sinua Itämeren suojelu, varainhankinta ja asiakaspalvelu? Etsimme monipuoliseen tehtävään koordinaattoria työskentelemään osana säätiön varainhankintatiimiä. Jos sinulla on aiempaa työkokemusta esimerkiksi asiakaspalvelun, myynnin ja/tai markkinoinnin saralta, voit olla etsimämme henkilö. Pitkää työkokemusta tärkeämpänä koemme kuitenkin positiivisen can do -asenteen sekä palon kehittyä omassa työssäsi. Mikäli kiinnostuit, älä epäröi, vaan jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian!

Virallisena työnantajanasi toimii Academic Work -henkilöstöpalveluyritys, jolloin työllistyt Academic Workille, mutta työskentelet konsulttina John Nurmisen Säätiöllä.

Työnkuva

Työ on proaktiivista asiakaspalvelua eri kanavissa ja tapahtumissa. Pääset laajasti osallistumaan varainhankinnan suunnitteluun ja toteutukseen sekä palveluiden kehittämiseen. Työpäiväsi sisältää myös paljon selvitys- ja valmistelutyötä, jossa teet tiiviisti yhteistyötä eri tahojen kanssa.

Kyseessä on uusi rooli, joka tulee jonkin verran elämään valitun henkilön mukaan. Oman kiinnostuksesi mukaan voit esimerkiksi päästä osallistumaan sisällöntuotantoon, johon kuuluu muun muassa markkinointiviestintää, esitysmateriaalien tekoa sekä mainontaa eri kanavissa. Yksi tärkeä tehtäväsi on kasvattaa säätiön lahjoittajapohjaa ja teet myös puhelimitse yhteydenottoja.

Toimit merkityksellistä työtä tekevän säätiön tiiviissä työyhteisössä, jossa työntekijöillä on mahdollisuus vaikuttaa oman työn sisältöön sekä kasvattaa vastuualueitaan. Kyseessä on dynaaminen organisaatio, jossa työtäsi arvostetaan ja jossa näet helposti oman työsi jäljen. Työssäsi raportoit varainhankintajohtajalle ja teet tiivistä yhteistyötä viestintätiimin kanssa. Tässä työssä työpäiväsi ovat mielenkiintoisia ja vaihtelevia!

Vaatimukset

Ideaalihakijamme on positiivisen elämänasenteen omaava merikulttuurista sekä ympäristön ja Itämeren suojelusta kiinnostunut markkinointihenkinen asiakaspalvelija. Olet vastuuntuntoinen tiimipelaaja, joka motivoituu ihmisten palvelemisesta. Työssäsi sinun tulee olla omatoiminen ja rohkea, koska työ myös vaatii jatkuvaa oppimista. Sinulla tulee olla tehtävään soveltuva koulutus (esim. AMK) sekä aiempaa työkokemusta esimerkiksi asiakaspalvelu-, myynti- ja/tai markkinointitehtävistä. Tehtävän edellytyksenä on Microsoft Office -ohjelmien osaaminen. WordPress-verkkosivuohjelmiston, sosiaalisen median, CRM-järjestelmien sekä graafisen suunnittelun työkalujen (esim. Adobe InDesign) hallinta ja aikaisempi kokemus katsotaan eduksi.

Etsimällämme henkilöllä on:

  • Tehtävään soveltuva koulutus (esim. tradenomi)
  • Aiempaa työkokemusta asiakaspalvelu-, myynti- ja/tai markkinointitehtävistä
  • Kiinnostusta ympäristönsuojeluun tai merikulttuuriin ja motivaatiota palvella asiakasta
  • Omatoiminen ja rohkea työote sekä halua kehittyä
  • Microsoft Office -osaamista
  • Sujuva suomen ja englannin kielen taito, hyvä ruotsin kielen taito katsotaan eduksi
  • Verkkosivuohjelmistojen, graafisen suunnittelun työkalujen, sosiaalisen median sekä CRM-järjestelmien tuntemus ovat eduksi.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Mahdollisimman pian
Työmäärä: Kokoaikainen
Kesto: 12 kk, jatko mahdollinen
Paikka: Helsinki
Palkka: Sopimuksen mukaan
Julkaisupäivämäärä: 25.9.2018, julkaistu Academic Workin verkkosivuilla

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan Academic Workin kotisivujen kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuille, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Voit hakea työpaikkaa painamalla ”Hae työpaikkaa!” työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel02@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että hakemuksia ei voi lähettää sähköpostitse.

Hakijoita käydään jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua Academic Workin sivuilta jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua Academic Workin sivuilta, hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät Academic Workin sivuilta: https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

ACADEMIC WORK

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Academic Workille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys, jossa viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin. Academic Work haluaa auttaa sinua menestymään ja tekee kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

Academic Work on erikoistunut työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Lue lisää osoitteessa http://www.academicwork.fi/

John Nurmisen Säätiö

Vuonna 1992 perustetun John Nurmisen Säätiön tavoite on pelastaa Itämeri ja sen perintö tuleville sukupolville. Säätiön Puhdas Itämeri -hankkeissa parannetaan Itämeren tilaa konkreettisilla, mereen kohdistuvaa kuormitusta ja ympäristöriskejä vähentävillä toimilla. Säätiö on myös aktiivinen kulttuurin välittäjä, joka julkaisee mm. tietokirjoja ja merellistä tietoa sisältävää ilmaista Loki-verkkopalvelua.

Työyhteisönäsi tulee toimimaan tiivis viestintä- ja varainhankintatiimi, joka suhtautuu merikulttuuriin ja merensuojeluun suurella sydämellä!

Kuva: Jukka Nurminen

Aiheeseen liittyvää

Olet nyt varjossa STAGING (Staging). Poistu