12.03.2016

Säätiö etsii korkeakouluharjoittelijaa kulttuuriprojektiin

John Nurmisen Säätiö etsii korkeakouluharjoittelijaa digitaalisen kulttuuripalvelun kehityksen sekä viestinnän tehtävien pariin. Tarjoamme palkallista harjoittelupaikkaa mukavassa työyhteisössä, inspiroivalla yleishyödyllisten säätiöiden sektorilla.

Toivottu harjoittelun ajankohta on 4-5 kuukautta aikavälillä 15.4.-15.9.2016. Harjoittelusta maksetaan harjoittelupalkkaa, 1.173e/kk. Emme edellytä palkattavalta harjoittelijalta opiskelupaikan harjoittelutukea.

Harjoittelijan tärkeimmät tehtävät liittyvät John Nurmisen Säätiön toteuttaman uuden verkkopalvelu Lokin lanseeraukseen, markkinointiin ja kehittämiseen. Loki on koko kansalle suunnattu merellisen kulttuuriperinnön verkkopalvelu, jonka kartalle yksityis- ja organisaatiokäyttäjät lisäävät omia tarinoitaan kuvien, tekstien ja videoiden muodossa. (Lue Lokista lisää täältä.)

Lokin ensimmäisen ja elintärkeän kesäkauden aikana harjoittelija pääse toteuttamaan osana tiimiä palvelulle markkinointiviestintää, tuottamaan sisältöjä palveluun sekä toimimaan Lokin yhteisömanagerin tehtävissä sosiaalisen median työkalujen avulla. Lisäksi harjoittelija avustaa koko säätiön viestinnässä.

Haemme opintojen loppuvaiheessa olevaa tai vastavalmistunutta harjoittelijaa, jolla on korkeakouluopintoja viestinnän, markkinointiviestinnän, museologian ja/tai median aloilta.

Valittavalta harjoittelijalta edellytämme erinomaisia viestinnällisiä valmiuksia, mielellään myös jo joitain näyttöjä niistä. Tärkeää on kiinnostus kulttuurisektoriin sekä aloitteellinen ote työntekoon. Loki-palvelun pääasiallinen kieli on suomi, ja näin ollen erinomainen suomen kielen ja sen käyttötapojen taito on välttämättömyys. Ruotsin ja englannin kielen erinomaiset tai hyvät taidot luetaan eduksi. Harjoittelijan tulee osata ja haluta käyttää sujuvasti ja innovatiivisesti erilaisia sosiaalisen median palveluita.

Hakemukset ja ansioluettelo 28.3.2016 mennessä osoitteeseen: anna.herlin(a)jnfoundation.fi; merkitse viestin otsikoksi ”harjoittelupaikka 2016”.

 

Lisätiedot ja yhteydenotot:

Anna Herlin
projektipäällikkö, Loki-projekti
(Yhteystiedot)

Loki-projekti - John Nurmisen säätiö - Forum Marinum, Turku - kuva Lasse Lecklin

Aiheeseen liittyvää

Olet nyt varjossa STAGING (Staging). Poistu