05.03.2012

Viivi Moll nimitetty PRESTO-hankkeen projektipäälliköksi

DI Viivi Moll on aloittanut John Nurmisen Säätiön PRESTO-hankkeen projektipäällikkönä 1.3.2012 alkaen.

Viivi siirtyy säätiöön Lahden tiede- ja yrityspuistosta, jossa hän on toiminut projektikoordinaattorina kansainvälistymispalveluissa, Venäjä- ja EU-partneriverkostot –tiimeissä, ja vastannut pääasiassa StarDust –projektin Itämeren suojeluun liittyvästä Clean Water –pilotista, sekä ollut mukana muissa Venäjään ja veteen liittyvissä projekteissa.

Aiemmin Viivi on testannut yksityisen yrityksen palveluksessa MBR-laitoksen ravinteidenpoiston tehokkuutta ja hänen tutkintoonsa sisältyy venäjän kielikokonaisuus, vaihtovuosi Venäjän Irkutskissa, sekä kenttätyöt diplomityötä varten Khorezmissa, Uzbekistanissa. Kansainvälistä kokemusta vesialalta Viivi on kartuttanut myös SYKE:n palveluksessa Kirgisiassa, sekä osallistumalla opintomatkoihin Tadzikistaniin ja Kaakkois-Aasiaan.

PRESTO on uusi vuoden 2011 lopussa käynnistynyt Itämeren alueen yhteisprojekti, jossa tavoitellaan 500 tonnin vuotuista vähennystä vesistöjä rehevöittävässä fosforikuormassa neljässä Valko-Venäjän kaupungissa. John Nurmisen Säätiö vastaa PRESTO-projektin investoinneista kaupunkien jätevedenpuhdistamoihin. Säätiö myös valvoo investointien toteutusta. Konkreettisten laiteinvestointien lisäksi PRESTO-projektin tavoitteena on valkovenäläisten jätevesiammattilaisten kouluttaminen ja ravinteiden poistoon liittyvän tietotaidon lisääminen.

Aiheeseen liittyvää

Olet nyt varjossa STAGING (Staging). Poistu