21.09.2014

Satu Wrede ja Itämeri

MinaJaItameri-SatuWredeMetroAuto Groupin toimitusjohtaja ja hallituksen puheenjohtaja Satu Wrede on asunut koko ikänsä meren äärellä ja pitää merta erittäin tärkeänä niin itselleen kuin perheellenkin. Erityisesti Suomenlahti sekä Saaristomeri ovat hänelle rakkaita. Ikimuistoisin Itämereen liittyvä kokemus tapahtui muutama vuosi sitten, kun Satu näki hylkeen uivan mökkirannassaan ja kuuli sen hengityksen. Pienellä veneellä hän pystyi seuraamaan hyljettä rannan tuntumassa. Toinen, vuosittain toistuva Itämereen liittyvä elämys on muuttolintujen saapuminen Saaristomerelle.

Sadusta on tärkeää, että Itämeri voi hyvin, sillä liikenneväylän ja työpaikan lisäksi se on myös virkistysalue monelle ihmiselle. Itämeren parempaan kuntoon saattamiseksi tarvitaankin kaikkien tahojen huomiota, tukea ja toimia. Yhteisten ponnistusten avulla voimme jatkossa kaikki nauttia ja iloita Itämeren hyvinvoinnista.

MetroAuto Group pyrkii huomioimaan ympäristöasiat kaikessa toiminnassaan ja esimerkiksi vähäpäästöiset autot ovat mahdollisuus vaikuttaa ilman laatuun. Satun mukaan on tärkeää, että myös koko autoalalla kehitetään ympäristöystävällisempiä tuotteita. Yrityksen arvojen johdosta oli luonnollista kohdistaa MetroAuton 85-vuotislahja ympäristöön ja Itämereen.

Aiheeseen liittyvää

Olet nyt varjossa STAGING (Staging). Poistu